Om os

Living Collection K/S er et dansk firma etableret i 2003 på visionen om at skabe eksklusive udendørs møbler til den særdeles kvalitetsbevidste forbruger.

Vi arbejder udfra en mission om at designe, producere og levere det ypperste inden for udendørs møblering. Markedet for havemøbler er oversvømmet af billige produkter, der i mange tilfælde ikke lever op til forbrugernes forventninger. Hér ønsker vi at skille os ud fra mængden.

Vi går udenom de fordyrende mellemled…….

Living Collection ønsker at levere en oplevelse udover det sædvanlige. Vi har i de forløbne 5 år oparbejdet en stor kompetence i at designe, producere og sælge havemøbler i en høj kvalitet. Vort koncept med at sælge udemøblerne direkte til forbrugerne – uden forhandlerne som fordyrende mellemled – har vist sit værd, og vi kan derfor tilbyde dig et omfattende sortiment af eksklusive udendørs møbler – til absolut rimelige priser.

Vores møbler skal som minimum opfylde følgende 4 krav:

  • De skal være flotte at se på.
  • Man skal sidde godt og behageligt.
  • De skal kunne tåle at blive brugt.
  • Value for money – du skal have oplevelsen af at købe en rigtig god kvalitet til en rimelig pris.

Når du handler havemøbler på Living Collections webshop er du sikker på at få leveret et virkelig godt produkt til en absolut rimelig pris. Du kan i ro og mag lade dig inspirere af vort store sortiment af udemøbler i mange forskellige materialer, du kan betale via en sikker krypteret forbindelse, og du får varen leveret direkte på din adresse. Nemmere kan det ikke gøres!